Over mij

janine-staanMijn naam is Janine Postema, ik werk als zelfstandig trainer, coach en adviseur.

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond; Facilitair Management en Technische Bedrijfskunde. Na mijn studie (1991) heb ik werkervaring op gedaan in diverse managementfuncties van verschillende organisaties in zowel de zorg als zakelijke dienstverlening. Vervolgens heb ik de supervisorenopleiding gedaan en ben MDI gecertificeerd.
Ik heb acht jaar bij HanzeConnect gewerkt als coach, adviseur en trainer rondom loopbaanvraagstukken. Ik heb werving en selectie gedaan, intervisiegroepen begeleid en diverse trainingen gegeven op het gebied van persoonlijke effectiviteit en loopbaan. In 2007 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en werk ik als zelfstandig trainer, coach en adviseur.
Mijn loopbaan heeft mij gevormd tot de persoon die ben en het werk dat ik nu doe. Het inspireert mij om anderen weer een stapje verder te helpen.
Mijn aanpak is creatief en vrij. Ik ga actief op zoek naar kwaliteiten, mogelijkheden en perspectief bij de ander. Dit doe ik door open te staan, vragen te stellen, te luisteren, daar waar nodig te confronteren. Ik ben altijd gericht op ontwikkeling van het leren en creëren van inzicht bij de ander, met respect voor grenzen. Ik ben daarbij resultaatgericht en praktisch ingesteld.